Nábytek na míru

Chcete si sami rozhodnout, jak bude vypadat vaše koupelna? Rádi byste si rozměry i design koupelnového nábytku zvolili sami? Nyní máte možnost díky plánovači nábytku na míru!

Navrhněte si sami originální koupelnu s plánovačem nábytku na míru!

Společnost SIKO KOUPELNY & KUCHYNĚ přináší uživatelský jednoduchý plánovač, který dovoluje zvolit si libovolné kombinace barev, materiálů, tvarů i kování nábytku. Svobodně si vyberete velikost a počet zásuvek, polic i způsob otevírání dvířek nebo jejich barvu. Plánovat rozměry nábytku, umyvadel, ale i zrcadel můžete s přesností na 1 cm. Návrhem přesně na míru zabráníte ve vašich místnostech tzv. hluchým místům, která se na nic nehodí a navíc se špatně uklízejí.
V rámci plánovače si můžete navolit více než dva tisíce odstínů koupelnového nábytku. V nabídce jsou dřevěné odstíny korpusů nebo lakované povrchy ve vysokém lesku či matu. Vybírat můžete z velkého množství nábytkových úchytek, led svítidel, umyvadel, zrcadel i zrcadlových skříněk.
„Využijte profesionální plánovač a navrhněte si vlastní sestavu nábytku na http://nabytek-na-miru.siko.cz/. Je to velice jednoduché. Zaregistrujete se na první stránce, vstoupíte do plánovače, který vás jednoduše navede, vytvoříte svůj projekt a současně vidíte hned i cenu. Následně vlastní projekt uložíte, odborný prodejce objednávku zkontroluje, aby nic nechybělo, a pak už jen přijdete do prodejny podepsat objednávku.