Největší koupelnové centrum v Česku otevřelo své brány

Desítky českých i zahraničních značek na třech tisících metrech čtverečních, originální design prodejny navržený předními českými architekty se světovým renomé, sortimentní novinky, speciální luxusní sekce ELITE BATH i nadstandardní služby a servis zákazníkům – to vše na jednom místě v showroomu předního českého prodejce SIKO KOUPELNY na pražském Zličíně.

Největší koupelnové centrum v Česku otevřelo své brány

ČESKÁ BROADWAY

Nový showroom SIKO je výjimečný hned v několika ohledech. Nejen svou úctyhodnou rozlohou prodejní plochy, ale především originálním řešením prostoru inspirovaným diagonálně orientovanou Broadwayí v New Yorku. Návštěvníci showroomu jako by se ocitli na světoznámém bulváru, ze kterého budou procházet sítí pravoúhlých uliček s instalacemi koupelen, kuchyní a dalšího sortimentu. Broadway ústí do výrazné dominanty celého prostoru s expozicí nové značky ELITE BATH, zahrnující luxusní sortiment předních českých i světových výrobců a designerů, jako například VitrA, Villeroy & Boch, Kaldewei, Dornbracht, Geotiles, Keuco a mnohých dalších. Tato exkluzivní sekce má speciálně vyškolené prodejce, jež jsou schopni poradit i těm nejnáročnějším zákazníkům, případně zprostředkovat konzultaci s vybraným architektem podle přání zákazníka.

MADE BY EVA JIŘIČNÁ

Velkolepý a náročný projekt interiéru nového showroomu pochází z pera světoznámé české architektky Evy Jiřičné a dílny jejího pražského ateliéru AI DESIGN, jejichž koncept vyšel z rozsáhlého výběrového řízení jako vítězný. Finální podoba inspirovaná diagonální Broadwayí je výsledkem v pořadí čtvrtého návrhu celkové koncepce. Kromě architektonického ztvárnění interiérů budovy vytvořila Eva Jiřičná, pověstná svou zálibou v práci se sklem a kovem, ukázku luxusní koupelny, inspirovanou vlastní koupelnou ve svém londýnském bytě a nyní prezentovanou na Zličíně v rámci expozice ELITE BATH.

BOŘEK ŠÍPEK A CZECH DECO TEAM

Vedle Evy Jiřičné, která bude pro SIKO KOUPELNY také příležitostně tvořit pod značkou „Design by EJ“, se do spolupráce se Sikem zapojili významní architekti a designéři sdružení pod značkou Czech Deco Team. Jeho art directorem je další výrazná osobnost české architektury a designu, architekt Bořek Šípek, proslulý prací se sklem i jako autor mnoha realizací pro Pražský hrad. Spolu s ním vytvořili své vize koupelen, jež jsou přímo součástí expozice zličínského showroomu, také interiérový designér Ivo Prokel, známý například z televizního pořadu Bydlení je hra, architekt Petr Fuchs, který vytvořil realizaci prvního samostatného českého pavilonu na světové výstavě EXPO v Jižní Koreji 1993, Wieslaw Kubica z architektonické kanceláře 7s, vyznačující se odvážnými originálními návrhy, nebo Michal Kunc. Ten absolvoval pod vedením Evy Jiřičné a Radka Kolaříka pražskou VŠUP a jeho ATELIER KUNC získal v roce 2004 prestižní cenu Grand Prix Obce architektů za nejlepší interiér roku.

SIKO ZLIČÍN – už NEJEN KOUPELNY

Kromě bohatého spektra koupelen a kuchyní bude součástí showroomu také nabídka dveří Naturel, podlahových krytin firmy AVANTI, vestavných skříní firmy INDECO a ukázka možnosti řešení inteligentních domů od firmy HAIDY. Zákazníci tak nově najdou na jednom místě mnohem širší nabídku vybavení domácnosti, než tomu bylo dosud. Čas strávený u výběru a nákupu zboží jim zpříjemní kavárna těsně navazující na showroom.