Nový portál www.siko.cz boduje!

Nový portál SIKO KOUPELNY & KUCHYNĚ zvítězil v Sitecore Experience Award 2014 - Eastern Europe.
Společnosti SIKO KOUPELNY a.s. a Internet Projekt, a.s. obdržely za nový prodejně orientovaný portál www.siko.cz první cenu Sitecore Experience Award 2014 – Eastern Europe v kategorii Best retail, wholesale, and consumer goods.
Sitecore Experience Award oceňuje úspěchy zákazníků a partnerů Sitecore, kteří k vybudování svých internetových prezentací využili Sitecore Experience Platform, aby mohli svým zákazníkům dodávat ty nejlepší zážitky, přičemž každý z vítězů svými výsledky jasně dokazuje zlepšení spokojenosti zákazníků a dosažení obchodních cílů.

Nový projekt http://www.siko.cz, z dílny agentury Internet Projekt, a.s. byl spuštěn po několikaměsíční přípravné fázi v říjnu 2014. Jedná se o propracovaný prezentačně prodejní portál postavený na podrobné analýze chování a potřeb cílových skupin a typických zákazníků SIKO, mezi které patří koncoví zákazníci i odborná veřejnost. Každá část webu do sebe zapadá tak, aby se zákazník co nejpohodlněji dostal k informacím, které vyžaduje. To vše s cílem zlepšit zákaznickou zkušenost, zjednodušit, zrychlit a zpřehlednit nákupní proces a poskytnout novým i stávajícím zákazníkům maximální možnou dávku inspirace v oblasti koupelnového, kuchyňského a ostatního sortimentu z nabídky SIKO. Součástí realizace byla úzká integrace s informačním systémem SAP a dodávka potřebných nástrojů pro digitální marketéry, např. nástroje pro profilování návštěvníků a personalizaci obsahu v reálném čase či marketingová automatizace, jimiž Sitecore Experience Platform disponuje.

Plné znění tiskové zprávy naleznete zde.

European Award Certificate