Nový web SIKO, plný inspirace

Společnost SIKO navazuje na letošní úspěchy a v polovině září představuje nový firemní web. Nabídka sortimentu se rozšířila jak v oblasti vybavení koupelen a kuchyní, tak i souvisejících produktů, jako jsou např. dveře.

Uživatelsky jednodušší orientace, více informací nejen o produktech, integrovaný rozsáhlý e-shop nebo optimalizace pro mobilní telefony a tablety – to jsou hlavní změny, které jsou viditelné hned na první pohled. Při bližším prohlížení mohou zákazníci ocenit kompletně přepracovanou strukturu produktového katalogu a prezentace jednotlivých produktů s cílem zpřehlednit stále se rozšiřující sortiment. „Informace o produktech jsou doplněny řadou užitečných detailů a web by měl více sloužit k přímé podpoře a komunikaci se zákazníky“, oceňuje Jan Voldán, vedoucí marketingu.

Další výhody webových stránek návštěvníci pocítí během nákupního procesu na novém SIKO e-shopu, kde mohou vybírat z téměř 100 značek, z více něž 6 000 produktů v rozšířeném filtru až podle 20 parametrů, a při použití online služeb, jako jsou konfigurátor a plánovač nábytku na míru a online zákaznický servis, kde je možné zjistit aktuální informace o stavu zakázky či vybraném zboží a jeho dostupnosti.

Se svými více než 50 prodejnami po celé České republice a na Slovensku a více než 600 zaměstnanci právem tvoří SIKO největší česko-slovenskou specializovanou síť prodejen v oboru vybavení pro koupelny a kuchyně. Zákazníci mohou sledovat novinky na sociálních sítích FacebookTwitter nebo kanálu YouTube.